Friday, August 26, 2016

Eyelash Star

Eyelash Star


PORUCIVANJE SRBIJA

PORUCIVANJE HRVATSKA

PORUCIVANJE BOSNA

PORUCIVANJE SLOVENIJAEvo šta proizvođač Eyelash Star seruma tvrdi na svojoj internet stranici:
49% duže prirodne trepavice
76% veći volumen trepavica
Raskošno guste trepavice bez maskare
Prvi rezultati već nakon 7 dana


Ativni sastojci Eyelash Star seruma su bogati izoflavonima, esencijalnim amino-kiselinama, lecitinom i glukobrasicinom. Kada smo malo istražili, saznali smo da su ove supstance poznate po brojnim pozitivnim efektima na dlake. 


PORUCIVANJE SRBIJA

PORUCIVANJE HRVATSKA

PORUCIVANJE BOSNA

PORUCIVANJE SLOVENIJA


Naučnici otkrili kako imati prirodno duge i guste trepavice bez maskare!
Zavodite poput holivudske zvezde 
s raskošno gustim trepavicama – prirodno!49% duže prirodne trepavice!76% veći volumen trepavica!Raskošno guste trepavice bez maskare!Prvi rezultati već nakon 7 dana!


Otkrivena inovativna metoda za dobijanje gušćih, dužih i izraženijih prirodnih trepavica!
Sjajne vesti za sve žene! Napokon je otkrivena prirodna metoda za povećanje trepavica – bez maskare i veštačkih trepavica. Reč je o posebnoj dermatološki i klinički dokazanoj formuli koju su naučnici godinama usavršavali. Formula sadrži kombinaciju esencijalnih amino-kiselina koje zajedno sa prirodnim uljima i vitaminima hrane vaše trepavice i podstiču njihov rast. Istovremeno sprečavaju njihovo opadanje. Prirodni sastojci formule ne izazivaju nikakve iritacije niti štetne efekte. A daju rezultate nakon samo 7 dana – produžavajući trepavice i do 49%!

Formula koja je donela revoluciju u svet kozmetike dostupna je i vama zahvaljujući Eyelash Star serumu za trepavice. Ovaj serum je zahvaljujući svojoj dermatološki i klinički dokazanoj formuli za kratko vreme postao hit u svetu. A od danas je dostupan i u Srbiji.

Dugo vremena Eyelash Star je bio dobro čuvana tajna holivudskog zavodljivog pogleda i rezervisan samo za holivudske dive. Nakon što je tajna procurila u javnost, svi veći svetski mediji su počeli da izveštavaju o neverovatnim dejstvima Eyelash Star seruma. Ovaj serum daje raskošno guste i duge trepavice bez upotrebe maskare! Eyelash Star je testiran na stvarnim ženama, klinički i dermatološki ispitan i preporučen od strane hiljada žena širom sveta.

Zavodljiv holivudski pogled napokon je dostupan i vama!

PORUCIVANJE SRBIJA

PORUCIVANJE HRVATSKA

PORUCIVANJE BOSNA

PORUCIVANJE SLOVENIJA
Šta ćete postići korišćenjem Eyelash Star seruma?
Produžite trepavice do 49%!
Napredak u dužini trepavica je vidljiv već nakon prve nedelje primene Eyelash Star seruma. A nakon 4 nedelje redovnog nanošenja prosečno postignuto produženje trepavice je 49%. Ključ efikasnosti je u testiranoj formuli koja hrani i vlaži trepavice, jačajući ih i ubrzavajući njihov rast.


Povećajte volumen trepavica do 76%!
Osim što utiče na dužinu trepavica, Eyelash Star utiče i na gustinu, odnosno volumen trepavica. Aktivni sastojci pospešuju mikrocirkulaciju čime se smanjuje opadanje trepavica. Na taj način broj vaših trepavica se povećava, pa samim tim i njihova gustina i volumen. I to čak i do 76%!


Imajte gušće, duže i izraženije prirodne trepavice!
Zavodljiv i raskošan holivudski pogled više nije nedostižan. Eyelash Star serum čini da vaše prirodne trepavice budu duže, gušće, tamnije i izraženije, kao što ste oduvek želeli. Ova kozmetička inovacija u roku od nekoliko nedelja dramatično poboljšava izgled prirodnih trepavica!


Bez maskare i veštačkih trepavica!
Više ne morate da nanosite slojeve i slojeve maskare, niti da uništavate trepavice lepljenjem veštačkih. Napokon postoji rešenje koje će vaše prirodne trepavice učiniti dužim, gušćim i izraženijim, kao da ste se tek našminkali. Zahvaljujući Eyelash Star-u, sada i vi možete da imate prirodno tamne, duže i gušće trepavice.


Postignite rezultate nakon samo 7 dana!
Sprovedena istraživanja su pokazala da su neke ispitanice doživele vidljive rezultate nakon prvih 7 dana primene Eyelash Star seruma. Redovnim nanošenjem seruma svako veče pre spavanja, već u prvoj nedelji dolazi do povećanja dužine i volumena trepavica. Nakon 4 nedelje će Eyelash Star dati raskošan volumen vašim trepavicama, sa produživanjem između 2,5 i 9 mm. Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

Klinički i dermatološki odobreno!
Formula koju Eyelash Star serum sadrži je klinički i dermatološki ispitana i odobrena! Zato ne postoji rizik od iritacija ili štetnih efekata. Sastojci ove formule su esencijalne amino-kiseline, biljna ulja, vitamini i hijaluronska kiselina. Svi sastojci su istraženi i dokazano sigurni, a pri tome i efikasni.PORUCIVANJE SRBIJA

PORUCIVANJE HRVATSKA

PORUCIVANJE BOSNA

PORUCIVANJE SLOVENIJA

Sve ovo pokazuje da u svetu trenutno ne postoji prirodnije, efikasnije niti jednostavnije rešenje za povećanje dužine i volumena trepavica. Broj zadovoljnih korisnica svakodnevno raste, a kozmetički stručnjaci su oduševljeni Eyelash Star serumom. Jer on ne samo da deluje na povećanje dužine i volumena trepavica, već i sprečava njihovo lomljenje i opadanje.


Duge i raskošne trepavice više nisu rezervisane samo za pogled holivudskih diva. Nakon otkrića ove klinički dokazane formule svi mogu imati duže, gušće i izraženije trepavice. Bez nanošenja debelih slojeva maskare ili lepljenja veštačkih trepavica. Najpoznatije pevačice, glumice i modeli zaklinju se kako su zahvaljujući ovoj inovativnoj formuli produžile i povećale volumen prirodnih trepavica. Napokon je ova formula dostupna u Srbiji – zahvaljujući Eyelash Star serumu!Šta je Eyelash Star i kome je namenjen?
Eyelash Star je namenjen svima onima koji žele da imaju gušće, duže i izraženije prirodne trepavice. Aktivni sastojci seruma hrane i vlaže trepavice, poboljšavajući mirkocirkulaciju. To utiče na brži i gušći rast trepavica, i smanjeno opadanje i lomljenje vaših prirodnih trepavica. Serum je klinički i dermatološki testiran i odobren, i ne izaziva nikakve štetne efekte, niti iritacije očiju.

Eyelash Star je namenjen svima onima koji žele:

Da produže trepavice do 49%!
Da poboljšaju volumen trepavica do 76%!
Raskošne holivudske trepavice!!
Rezultate nakon samo 7 dana!
Eyelash Star je namenjen ženama koje žele prirodno gušće, duže i tamnije trepavice – bez maskare. S obzirom na to da je klinički i dermatološki testiran i odobren, serum je pogodan za sve, jer ne izaziva iritacije očiju, niti štetne efekte.

Kako Eyelash Star utiče na rast trepavica?

Trepavice, kao i sve ostale dlake na telu, stalno ponovo rastu i opadaju.

Tokom ovog procesa, trepavice prolaze kroz 3 stadijuma:

1. Anagen – stadijum rasta. Ovaj stadijum traje 30 do 45 dana, a trepavice koje su u ovom stadijumu rastu i obnavljaju se.

2. Katagen – stadijum uništavanja. Stadijum traje 2 do 3 nedelje, a tokom njega trepavice prestaju da rastu, ali još uvek ne opadaju.

3. Telogen – stadijum odmora. Stadijum telogena može da traje više od 100 dana. Neposredno pre ponovnog ulaska u stadijum anagena trepavice opadaju.

U normalnim uslovima je potrebno oko 30 do 45 dana da trepavice narastu, a nakon 100 dana počnu opet da opadaju – pre nego što nove izrastu. Zbog preranog opadanja vaše trepavice nikada ne narastu do optimalne dužine i gustine, jer se u stadijumu rasta istovremeno nalazi tek oko 40% gornjih i 15% donjih trepavica. Dokazana formula Eyelash Star seruma pomoći će da vaše trepavice prirodno rastu brže i sprečiće njihovo prevremeno opadanje. Na taj način vaše trepavice će rasti duže, gušće i biće izraženije! A rezultati će biti vidljivi i primetni već nakon prvih 7 dana upotrebe seruma.

PORUCIVANJE SRBIJA

PORUCIVANJE HRVATSKA

PORUCIVANJE BOSNA

PORUCIVANJE SLOVENIJA
Šta možete očekivati od Eyelash Star seruma:

Gušće i duže prirodne trepavice!
Trepavice sa raskošnim volumenom!
Zanosan holivudski pogled!
Brze rezultate!
Vidljive i održive rezultate!
Idealno rešenje za povećanje prirodnih trepavica!
Dermatološki i klinički dokazanu metodu za gušće i duže trepavice!
Bez iritacije očiju i alergijskih reakcija!
Bez maskare i veštačkih trepavica!
Uštedu novca u odnosu na druge tretmane povećanja trepavica!
Zavodljiv pogled u svakom trenutku!

straživanja sprovedena nad ženama koje su tokom 4 nedelje svako veče pre spavanja koristile Eyelash Star, dala su zapanjujuće rezultate:
Duže prirodne trepavice do 49%!
Veći volumen trepavica do 76%!
Raskošno duge trepavice bez maskare!

PORUCIVANJE SRBIJA

PORUCIVANJE HRVATSKA

PORUCIVANJE BOSNA

PORUCIVANJE SLOVENIJA

No comments:

Post a Comment